Onderwerpen

Waarde van je website

Waarde van je website

Ga je een nieuwe website ontwikkelen of wil je je huidige website evalueren? Dan is het goed om eens voor jezelf vast te stellen welke aspecten voor jou bepalen hoe de website waarde kan bieden aan de gebruikers. Voor het bepalen van de waarde gebruikt Tremani het Waardeweb. Volgens dat model moet een website aantrekkelijk, geloofwaardig, nuttig, bruikbaar, vindbaar, toegankelijk en duurzaam zijn. Iedere website heeft zijn eigen optimale mix van aspecten. In het Wiklab kun je uitvinden welke aspecten voor jou het zwaarste wegen.
 

Welke kenmerken zijn nou echt belangrijk bij je keuze en welke niet? We hebben een aantal kenmerken geselecteerd die veel mensen bij de keuze van een waarde van je website belangrijk vinden en bieden je die paarsgewijs aan. De vraag aan jou is steeds: welke van deze twee kenmerken vind jij het belangrijkst?

Terwijl jij zo aan het wikken bent, zetten wij achter de schermen alle kenmerken voor je op een rijtje. Hoe langer je speelt, hoe nauwkeuriger de ranglijst wordt!

Belangrijke kenmerken

  1. 1Vindbaar
  2. 2Geloofwaardig
  3. 3Toegankelijk
  4. 4Aantrekkelijk
  5. 5Duurzaam